Brand: Palmonix
MXY-3752

Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz

64.00 lei

+
Lampa de veghe cu proiectie Led, Senzor Voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare Roz
Lampa de veghe cu proiectie Led, Senzor Voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare Roz

SPECIFICAȚII:
-numărul de melodii: 12.
-alimentare: 4 baterii AA (nu sunt incluse).
-dimensiuni (lățime / înălțime): 16,5x15cm.
-greutate: 590g.

Datorită lampii de veghe, a modelelor frumoase proiectate pe tavan și a muzicii delicate, cum ar fi cele ale cutiilor muzicale, bebelușul dvs. va adormi cu ușurință. Lampa are o funcție de detectare a vocii - acest lucru înseamnă că, atunci cand copilul se trezește noaptea și plânge, lumina se aprinde și calmeaza copilul cu modelele de proiectie frumoase și muzică, făcându-l să adoarmă din nou. Abilitatea de a ajusta volumul - puteți ajusta sunetul perfect la nevoile copilului dumneavoastră.

Beneficiile proiectorului:
STIMULAREA VIZUALĂ
- copiii învață să urmeze obiectul care se află în mișcare, învață și despre forme și culori.

STIMULAREA AUDITIVĂ
- este una dintre primele forme de conștientizare a lumii exterioare. Copiii sunt atrasi de diferite tipuri de sunete și încep să reacționeze la ritm prin mișcarea corpului lor.

COMPETENȚE DE COORDONARE
- prin prima atingere, copiii descoperă lumea din jurul lor și își îmbunătățesc abilitățile.

ABILITATI MOTORII
- prin libera circulație, copiii învață să-și controleze corpul și să cunoaca lumea din jurul lor ca răspuns la stimulii din mediul înconjurător.

APTITUDINI MUZICALE
- prin ascultarea diferitelor sunete copilul își va dezvolta propriul ritm.
1.Control volum.
2.Pornire / oprire.
3.Lumină.
4.Rotație proiector.
5.Schimbare lumină (proiector / lampă de noapte).

Producator:PalmonixCod:MXY22-3752

Poti comanda online produsul Lampa de veghe cu proiectie Led, Senzor Voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare Roz la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3752 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3752 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa de veghe cu proiectie led, senzor voce si 12 melodii incluse pentru camera copilului, culoare roz

Comanda cu incredere