Brand: APT
APT-ZD60

Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm

20.00 lei

+
Lampa cu LED Camping cu Maner, Stil Lampas, Inaltime 18,5cm
Lampa cu LED Camping cu Maner, Stil Lampas, Inaltime 18,5cm

Lampa cu LED este foarte puternică, utila în garaj, în afara orașului, într-un cort, camping, excursii în pădure, peșteri etc.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate
Lampa are o sursă de lumină foarte puternică - 11 LED-uri de ultimă generație, cu o durată de viață de 100.000 de ore.
Are multe utilizări, poate fi folosit ca torță, lampă de camping, de urgență și lampă de noapte.
Se caracterizează printr-un design interesant asemanator lămpii cu ulei (cherosen), fără dezavantajul acesteia și anume necesitatea alimentării cu combustibil.
Lampa va ilumina fiecare loc fiind ideala pentru vânători, pescari, mecanici etc.
Datorită mărimii mici, o puteți purta întotdeauna cu dvs.
Lampa este eficientă din punct de vedere energetic, consumul de energie va permite mult timp să va bucurati de lumina sa fără a schimba bateria.
Dispune de un mâner încorporat pentru transportul convenabil sau agățat.

Specificați:

Sursă de lumină: 11 LED-uri
Alimentare: baterie 3x AA (nu este inclusă)
Înălțimea lămpii: 18,5cm
Lățimea lămpii la cel mai larg punct: 8,6 cm
Culoarea: Negru
Material: plastic

Producator:APTCod:APT6-ZD60

Poti comanda online produsul Lampa cu LED Camping cu Maner, Stil Lampas, Inaltime 18,5cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZD60 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZD60 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa cu led camping cu maner, stil lampas, inaltime 18,5cm

Comanda cu incredere