Brand: IsoTrade
MXY-4073

Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare

15.00 lei

+
Lampa camping cu iluminare Led in 3 moduri si carlig pentru agatare
Lampa camping cu iluminare Led in 3 moduri si carlig pentru agatare

Caracteristici:
-perfect pentru excursii, camping.
-luminează perfect spațiul.
-poate fi folosit ca iluminat decorativ
datorită cârligului, îl puteți agata oriunde doriți.

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-material: ABS.
-3 moduri de lucru: constant, constant economic (cu putere mai mică), intermitent.
-alimentare: trei baterii AAA.
-tensiune: 3x1.5V.
-dimensiuni (înălțime / lățime): 11,5x5,5 cm.
-greutate: 50g.

Datorită lipsei de cabluri este o sursă ideală de lumină în locuri unde este dificilă alimentarea prin cablu.

Planificați o călătorie cu cortul?
Lampă de turism se potrivește perfect cu nevoile dvs., este mică, ușoară și la îndemână - nu ocupă mult spațiu. Este, de asemenea, perfect adaptata pentru excursii de camping.

Este echipata cu un cârlig - o puteți atârna în bolta cortului ori oriunde aveți nevoie de o sursă de lumină. Înlocuirea ușoară a bateriei prin rotirea capacului din spate.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4073

Poti comanda online produsul Lampa camping cu iluminare Led in 3 moduri si carlig pentru agatare la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4073 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4073 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa camping cu iluminare led in 3 moduri si carlig pentru agatare

Comanda cu incredere