Brand: IsoTrade
MXY-607

Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm

22.00 lei

+
Lampa birou cu 13 LED USB pentru Laptop, lungime 39.5cm
Lampa birou cu 13 LED USB pentru Laptop, lungime 39.5cm

Caracteristici:
-alimentare port USB.
-LED-uri puternice.
-posibilitate de conectare la un încărcător USB.

SPECIFICAȚII:
-număr LED-uri: 13.
-culoare lumina: alb.
-Alimentare: USB 5V.
-lungime lampa: 39,5 cm.
-Greutate: 70g.

Lampa birou 13 LED-uri se alimenteaza de la portul USB. Cablul este flexibil, astfel încât să setați sursa de lumină ori de câte ori doriți. Poate fi folosit și cu un PC. Foarte util chiar si atunci când conduceti o mașină (de exemplu, prin conectarea unui adaptor USB la bricheta) sau în pat când citiți o carte - poate fi conectată la un încărcător USB. Durata de viață a LED-urilor este de până la 8000h / LED. Ledurile oferă lumină puternică, consumand o cantitate mică de energie electrică.

Producator:IsoTradeCod:MXY8-607

Poti comanda online produsul Lampa birou cu 13 LED USB pentru Laptop, lungime 39.5cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-607 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-607 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa birou cu 13 led usb pentru laptop, lungime 39.5cm

Comanda cu incredere