Brand: Malatec
MXY-5230

Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v

161.00 lei

+
Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16L 12V
Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16L 12V

2 FUNCȚII - încălzire și răcire. Datorită funcției suplimentare de încălzire, frigiderul poate funcționa atat in zilele calde, cat și in cele racoroase, de exemplu în toamnă sau iarna, pentru a încălzi alimentele și băuturile.

RECEPTAREA CABLULUI - frigiderul are un cablu separat pentru conectarea la bricheta masinii.

SPECIFICAȚII:
- Culoare: gri;
- Capacitate: 16L;
- Sursa de alimentare: 12V DC - răcire 45W, încălzire 40W;
- Temperatura de răcire cu 15-20 de grade sub temperatura mediului ambiant;
- Temperatura de încălzire 55-65 grade;
- Dimensiuni externe 35,5x46,5x23cm;
- Dimensiuni interne 30x35x20cm;
- Lungimea cablu ~ 152 cm;
- Greutate frigider 2.95 kg;
- Greutate cu ambalaj 3.65 kg.

HANDLE - oferă confort de transport, un mare convenient, mai ales pentru călători.

MULTIFUNCTIONAL - perfect pentru camping, bonfire sau picnic. Recomandat pentru șoferi, frigiderul conectat la brichetă va răcori perfect băuturile în timpul temperaturilor ridicate. Pastilele de răcire pot fi utilizate în frigider, ceea ce va spori eficiența răcirii.

2 în 1 frigider auto. Dispune de o priză încorporată pentru conectarea la o brichetă auto de 12V. Mânerul asigură confortul de transport. Ușor de curățat.

Se răcește de la 15-20 de grade sub temperatura ambiantă (calculată la o temperatură medie exterioară de 25 grade C). Când funcția de încălzire este activată, temperatura ajunge la aproximativ 55-65 de grade (temperatura finală depinde de exterior). Datorită frigiderului, vă puteți bucura de produse perfect proaspete în orice moment al anului.

Capacitatea de 16L vă permite să depozitati câteva sticle (de ex. 3 bucăți de sticle de 1,5L la un unghi și, în plus, sticle mai mici sau alimente).

Producator:MalatecCod:MXY8-5230

Poti comanda online produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16L 12V la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5230 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5230 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire capacitate 16l 12v

Comanda cu incredere