Brand: Adler
ADL-CR 93

Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry

311.00 lei

+
Lada Frigorifica Auto 220/12V Capacitate 32L cu Functie de Racire si Incalzire Camry

Lada Frigorifica Auto 220/12V Capacitate 32L cu Functie de Racire si Incalzire CamryAceasta
lada frigorifica este un produs ideal atât în zilele fierbinți de vară,
precum și pentru o escapadă de iarnă. Acesta permite, în funcție de
temperatura externa, o racire până la 20A° C sau incalzire. Prin urmare,
este dispozitivul ideal de răcire pentru produsele alimentare pentru un
picnic de vară, precum și depozitarea de băuturi calde. Interiorul cu o
capacitate de 32L poate găzdui cu ușurință cel mai important pranz si nu
ocupa spațiu în portbagaj. Sursa de alimentare 230V sau la priza
brichetei.Caracteristici principale:- Capacitate 32 L
- Functie racire / incalzire
- Buton de selectare a tensiunii: OFF DC12V-AC230V
- Performanta maxima racire: 20A°C sub temperatura ambientala
- Mentinerea constanta a temperaturii
- Pereti triplii - confera o izolatie foarte buna
- Design ergonomic adaptat la portbagajul masinii
- Dimensiuni exterioare: 44 x 32 x 44.7 cm
- Dimensiuni interioare: 34,3 x 23,7 x 34,1 cm
- Cabluri de alimentare pentru 12V si 220V incluse
- Alimentare 230V AC / 50Hz Putere 50W Incalzire / 58W Racire
- Alimentare 12V DC 40W Incalzire / 48W Racire
- Design modern, ergonomic si estetic


Producator:CamryCod:ADL-CR 93

Poti comanda online produsul Lada Frigorifica Auto 220/12V Capacitate 32L cu Functie de Racire si Incalzire Camry la pretul de 311lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 311.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 311.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 311.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 93 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 93 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lada frigorifica auto 220/12v capacitate 32l cu functie de racire si incalzire camry

Comanda cu incredere