Brand: Inny
TKG-438

Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru

53.00 lei

+
Lacat cu alarma 110 dB + Set 3 chei si baterii incluse, Culoare Negru
Lacat cu alarma 110 dB + Set 3 chei si baterii incluse, Culoare Negru

Lacătul cu alarmă este un dispozitiv foarte practic pentru a proteja porțile, garajele, lanțurile, subsolurile și multe altele. Este fabricat din materiale foarte durabile. Este deasemenea rezistent la condițiile meteorologice și la deteriorarea mecanică.

Produce 110 decibeli. Setul include, de asemenea, un set de 3 chei pentru blocare.

Instrucțiuni de utilizare:
-Introduceți cheia în încuietoare, rotiți-o în sensul acelor de ceasornic și scoateți mânerul.
-Introduceți manerul din capat, cu canelura îndoită spre interior.
-Lacătul va face un sunet "bip", scoateți cheia și alarma va fi setată după 15 secunde.
-Când atingeți lacătul pentru prima si a 2 a oara, acesta va emite un sunet de avertizare.
-Când atingeti din nou lacătul, alarma va începe să scoata un sunet puternic de 110 dB la intervale de 10 secunde.
-Alarma va fi oprită după 35 de secunde sau prin tragerea manerului din lacăt.

Setul contine:
-Lacăt cu alarmă, ambalat într-un blister elegant.
-Un set de 3 chei.
-6 baterii LR44.
-Ambalaj original.

Specificații:
-Fabricat din materiale de inalta calitate, rezistent la conditiile meteorologice si daune mecanice.
-Are un maner cu diametru de 1 cm din otel inoxidabil.
-Alimentare: 6 baterii LR44 (incluse).
-Greutate: 296g.
-Rezistent la coroziune.
-Robust.

Dimensiuni:
-Lungime fără încuietoare: 7 cm.
-Lungime cu încuietoare: 9,5 cm.
-Înălțime fără mâner: 6,5 cm.
-Înălțime cu mâner: 13cm.
-Spațiere mâner: 4,5 cm.
-Lățime: 3,5 cm.

Producator:InnyCod:TKG2-438

Poti comanda online produsul Lacat cu alarma 110 dB + Set 3 chei si baterii incluse, Culoare Negru la pretul de 53lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 53.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 53.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 53.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-438 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-438 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lacat cu alarma 110 db + set 3 chei si baterii incluse, culoare negru

Comanda cu incredere