Brand: ManiaMall
APT-AG125

Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse

90.00 lei

+
Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse
Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse

AG125 Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse

Imaginați-vă că genele sunt cu aproximativ 50% mai dese, mai mult volum, imaginați-vă că sunt groase, strălucitoare și durabile. Imposibil? Acum, acest lucru este foarte real, datorită acestui kit profesional pt aplicare a genelor!

Gene dese, lungi, fantastic de sexy și aspect îmbunătățit.

Kit-ul dispune de toate produsele și instrumentele necesare pentru a aplica extensiile, pentru întreținere, pentru indesire, precum și pentu eliminarea exteniilor de gene.

Caracteristicile produsului:

De acum nu trebuie sa va mai petreceti timpul aplicand tratamente pentru gene și nici timpul în cozile saloanelor de frumusețe!
Impresionați cu un look nou, captivant!
Genele sunt realizate din fibre sintetice de înaltă calitate, foarte rezistente. Acestea sunt caracterizate prin luciu ridicat, luminozitate și profilare perfectă.
-Trei lungimi ale genelor sintetice de culoare negru.
Kitul nu produce iritatii ale pielii, este complet sigur și dă un efect spectaculos.
Efectul aplicarii durează o perioadă de la câteva săptămâni până la câteva luni.
-Extensiile de gene sunt rezistente la apa - gata cu privirea neclara! Puteti înota, face o baie sau folosi centrul de wellness.
-Important: Prelungirea, indesirea sau lipiciul nu distruge genele noastre naturale!!
-Dimensiuni cutie: 25cm x 18cm x 6,5 cm

Include:

-Discuri de bumbac pentru aplicarea genelor.
-Foarfeca - pentru tăierea usoara a benzii de hârtie și a materialului din plastic sau pentru orice altă procedură. Este ușoara și durabila.
-2 pensete (capat drept și în unghi) - proiectat pentru captarea eficientă și eficace și genelor.
-Pensula pentru gene si sprancene - foarte buna pentru aranjarea și separarea genelor.
-Gene negre de lungimi 8, 10 și 12 mm.
-Culori pt gene (violet, albastru inchis, maro inchis)
-Pompita - in forma de para, este moale și flexibila. Fluxul de aer delicat accelerează uscarea adezivului.
-Perie plata
-Adeziv gene - ideal atat pentru incepatori cat si pt stilisti cu experiență. Miros redus și emisii scăzute volatil.
-Placi de adeziv - foarte la îndemână, ușor de curățat, mai ușor de utilizat și determină economie lipici.
-Cleaner - solutie curatare
-Betisoare de bumbac.
-Toate ambalate într-o cutie robusta și estetica, cu oglindă.

Producator:ManiaMallCod:APT-AG125

Poti comanda online produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse la pretul de 90lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 90.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 90.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 90.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG125 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG125 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Kit profesional aplicare extensii gene fir cu fir - 18 produse

Comanda cu incredere