Brand: MalTec
MLS-103893

Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m

86.00 lei

+
Kit de Curatat si Desfundat Tevi pentru Aparatul de Spalat cu Presiune WAP, Lungime 10m
Kit de Curatat si Desfundat Tevi pentru Aparatul de Spalat cu Presiune WAP, Lungime 10m

Specificatii tehnice:
-temperatura maxima a apei: 60 grade C.
-lungime: 10m.

Utilizarea kitului va permite sa curatati si desfundati tevi sau jgheaburi infundate.
Curata tevile si conductele de scurgere fara a fi necesara folosirea substantelor chimice.
Pentru utilizarea in locuinte si imprejurimi ca aparat de uz casnic pentru dispozitivele cu presiune.
Se poate folosi si pentru tevi cu diametrul mic.

Producator:MalTecCod:MLS6-103893

Poti comanda online produsul Kit de Curatat si Desfundat Tevi pentru Aparatul de Spalat cu Presiune WAP, Lungime 10m la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-103893 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-103893 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Kit de curatat si desfundat tevi pentru aparatul de spalat cu presiune wap, lungime 10m

Comanda cu incredere