Brand: Blow
BLW-2415

Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto

75.00 lei

Kit Cabluri Audio Blow AW100 pentru Masina pentru Conectare Boxe, Subwoofere, Statii, Amplificatoare Auto
Kit Cabluri Audio Blow AW100 pentru Masina pentru Conectare Boxe, Subwoofere, Statii, Amplificatoare Auto

INCLUDE:
- cablul de alimentare roșu 5m 8AWG
- cablu de alimentare negru 1m 8AWG
- cablu de control 18AWG 5m albastru
- RCA Cablu de conectare 5m
- 10m cablu difuzor 16AWG
- suport pentru siguranțe AGU
- AGU Fuse 60A
- 0,9 m tub de izolare

Accesorii de montare:

- Capat inel 2 bucati
- Cap furca 2 piese
- Coliere/fasete de cablu 10 bucati

Producator:BlowCod:BLW7-2415

Poti comanda online produsul Kit Cabluri Audio Blow AW100 pentru Masina pentru Conectare Boxe, Subwoofere, Statii, Amplificatoare Auto la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-2415 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-2415 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Kit cabluri audio blow aw100 pentru masina pentru conectare boxe, subwoofere, statii, amplificatoare auto

Comanda cu incredere