Brand: IsoTrade
MXY-1927

Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto

52.00 lei

+
Kit 5-in-1 pentru Reparare Parbriz sau Geamuri Auto
Kit 5-in-1 pentru Reparare Parbriz sau Geamuri Auto

SPECIFICAȚII:
-diametru ventuze: 3,5 cm
-dimensiunile benzii (lungime / lățime): 9x3,3 cm
-capacitate lipici: 3ml.
-greutate: 80g.

Setul include:
-inel cu ventuze.
-aplicator de lipici.
-lipici.
-racleta cu un mâner sigur.
-benzi de folie.

Accidente care provoaca fisuri și zgarieturi ale geamurilor auto se intampla adesea, insa, cu toate acestea, pot fi reparate cu ușurință grație setului. Crăpăturile și zgârieturile rezultate devin aproape invizibile, iar geamul este protejat împotriva deteriorarii ulterioare a geamurilor. Set de reutilizare.

Tehnologia lipiciului este foarte eficientă și timpul de uscare este unul foarte scurt (la aproximativ 10 minute la soare).

Atenție, repararea poate eșua: în cazul unei fisuri mai lungi de aproximativ 30 cm.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-1927

Poti comanda online produsul Kit 5-in-1 pentru Reparare Parbriz sau Geamuri Auto la pretul de 52lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 52.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 52.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 52.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1927 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1927 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Kit 5-in-1 pentru reparare parbriz sau geamuri auto

Comanda cu incredere