Brand: ATL
APT-ZD65

Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v

65.00 lei

Kit 4 benzi LED RGB interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12V
Kit 4 benzi LED RGB interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta a€“ 12V

Kit 4 benzi LED RGB interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta - 12V

Iluminat interior LED, RGB. Autocolant, impermeabil. Alimentat direct de la bricheta - 12V.

Caracteristicile produsului:

-4 benzi LED autoadezive (tip 3M) pentru asamblare ușoară!
-12 leduri de iluminat în fiecare bandă!
-Durata de viață de până la 100.000 de ore datorită utilizării LED-ului SMD 5050
-16 culori de lumină (RGB) în moduri diferite (continuu, pulsator etc.)

Specificații:

-Material: plastic
-Alimentare: 12V (de la brichetă), max. 6A curent de ieșire.
-Lungimea stratului: 22cm
-Culoare LED banda: negru.

În set:

-4 benzi LED autoadezive cu 12 leduri de iluminare fiecare (48 în total).
-1 cablu de alimentare cu mufa brichetă auto 12V.
-1 telecomandă, folosita pentru a schimba culoarea și modul de iluminare!
-1 modul alb.

Producator:ATLCod:APT10-ZD65

Poti comanda online produsul Kit 4 benzi LED RGB interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12V la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZD65 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZD65 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Kit 4 benzi led rgb interior auto multicolore cu telecomanda, impermeabile cu alimentare la bricheta – 12v

Comanda cu incredere