Brand: IsoTrade
MXY-2966

Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze

29.00 lei

+
Jucarie Volan pentru Copii Multicolor cu 8 Taste de Redare Sunete Auto, Fixare cu Ventuze
Jucarie Volan pentru Copii Multicolor cu 8 Taste de Redare Sunete Auto, Fixare cu Ventuze

Caracteristici:
-are 8 taste muzicale.
-acesta poate fi montat cu ajutorul ventuzelor.
-aspect și forma interesantă.

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-sursa de alimentare: 2x baterii AA 1.5V (nu sunt incluse).
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni (diametru / înălțime): 20x4,5 cm.
-greutate: 135g.

Volan colorat, cu posibilitate de montare pe ventuze. Are 8 taste muzicale. Poate fi montat cu ajutorul ventuzelor, de exemplu pe o masă, pe sticlă etc. Un aspect interesant și amuzant, forma și sunetele interesante aduc un zâmbet pe fața fiecărui copil.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-2966

Poti comanda online produsul Jucarie Volan pentru Copii Multicolor cu 8 Taste de Redare Sunete Auto, Fixare cu Ventuze la pretul de 29lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2966 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2966 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie volan pentru copii multicolor cu 8 taste de redare sunete auto, fixare cu ventuze

Comanda cu incredere