Brand: Palmonix
MXY-7465

Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led

53.00 lei

+
Jucarie Volan Interactiv pentru Copii cu Redare Sunete si Iluminare Led
Jucarie Volan Interactiv pentru Copii cu Redare Sunete si Iluminare Led

SPECIFICAȚII:
-vârstă: 18 luni.
-certificate: CE, EN 71.
-alimentare: 3x AA (nu este inclus).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 20/21 / 6,7 cm.
-greutate: 270g.
-greutate cu ambalaj: 390g.

Gata cu excursii plictisitoare sau plimbări în cărucior! Volanul interactiv va face ca fiecare copil să petreacă un timp minunat, indiferent de sex! Volanul interactiv vesel este plin de caracteristici interesante - inclusiv sunete realiste, melodii fericite și lumini colorate. Volanul interactiv are, de asemenea, o gama larga de functionalitate - va oferi multe ore de râs și distracție.
1. MODIFICARE MOD PIAN.
2. MODIFICARE TRANSMISIE.
3. RÂSET COPIL.
4. CLAXON.
5. REPRODUCERE SUNET PORNIRE MOTOR.
6. PIAN / SUNETE SPECIFICE VEHICULELOR.
7. DIRECȚIE.
8. OGLINDA.
9. REDARE MELODII.

Producator:PalmonixCod:MXY23-7465

Poti comanda online produsul Jucarie Volan Interactiv pentru Copii cu Redare Sunete si Iluminare Led la pretul de 53lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 53.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 53.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 53.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7465 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7465 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie volan interactiv pentru copii cu redare sunete si iluminare led

Comanda cu incredere