Brand: Palmonix
MXY-2967

Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+

65.00 lei

+
Jucarie tip Volan Educational cu Oglinda Retrovizoare, Sunete si Lumini pentru Copii 18 Luni+
Jucarie tip Volan Educational cu Oglinda Retrovizoare, Sunete si Lumini pentru Copii 18 Luni+

Volanul interactiv are butoane care imita suntele reale ale masinii. Functioneaza pe baterii, are dimensiuni reduse, adaptate pentru manutele celui mic.
Cheia activează motorul mașinii, maneta din partea dreaptă - schimba direcția de acționare spre înainte și înapoi, în partea stângă claxonul , o jucarie ce il tine ocupt pe cel mic dezvoltandu-i miscarle motrice.
Specificatii:

-vârsta: 18 luni;
-dimensiuni (lățime / înălțime) 22 x 20 cm;
-diametrl volan: 15 cm;
- diametrul de bază: 10 cm;
-certificat: Ce, EN71;
- Alimentare: 2x baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse);
- greutate: 335 g.
- material plastic;
- multicolor.

Producator:PalmonixCod:MXY17-2967

Poti comanda online produsul Jucarie tip Volan Educational cu Oglinda Retrovizoare, Sunete si Lumini pentru Copii 18 Luni+ la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2967 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2967 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+ a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie tip volan educational cu oglinda retrovizoare, sunete si lumini pentru copii 18 luni+

Comanda cu incredere