Brand: EcoToys
MSTR-ZA-4109

jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm

332.00 lei

+
Jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm

Jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm

Întreaga căsută are 3 nivele independente, în care există un total de 5 camere - totul imitand o casă rezidențială reală. Fiecare cameră a fost finisată într-un stil diferit, decorul și mobilierul potrivindu-se cu caracterul și scopul camerei. Setul include, de asemenea, un set de 16 piese de mobilier din lemn, care pot fi mutate fără restricții! Fiecare piesă de mobilier a fost făcută manual, cu mare atenție la detalii, cu un finisaj de calitate.

MULTIFUNCTIONAL
Casuta de poveste este, fără îndoială, cel mai bun cadou pe care îl puteți oferi unui copil! Fiecare fată visează la o astfel de casuta! O astfel de reședință minunată va arăta bine nu numai în camera copiilor, ci și în camera de zi, stimulând încântarea tuturor membrilor gospodăriei.

5 CAMERE INDEPENDENTE, FIECARE DECORAT ÎNTR-UN ALT STIL
-baie.
-bucătărie.
-camera de zi.
-dormitor
-o terasă mica.
Setul conține 16 piese colorate:
-masa + 2 scaune,
- O canapea, un fotoliu și o masuta de cafea,
- mobila de bucatarie;
- masa de toaletă cu scaun,
- Duș, chiuvetă și toaletă,
- Un pat mare cu două etaje, cu scară,
- Lampă, balansoar și o planta in ghiveci.

Dimensiunile aproximative ale cabanei:
59 cm x 33 cm x 90 cm
Setul contine si doua papusi. Casuta si accesoriile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cu atenție la detalii și siguranță, fapt confirmat de certificarea produsului.

Producator:EcoToysCod:MSTR7-ZA-4109

Poti comanda online produsul Jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm la pretul de 332lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 332.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 332.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 332.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-ZA-4109 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-ZA-4109 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.


jucarie tip casa mare din lemn pentru copii, pe 3 nivele cu 5 camere si accesorii, doua papusi, 59x33x90cm

Comanda cu incredere