Brand: GTL
GTL-A13A

Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata

27.00 lei

+
Jucarie Tarantula Paianjen Urias Antrenat cu Apa Sarata
Jucarie Tarantula Paianjen Urias Antrenat cu Apa Sarata

Asambleaza un paianjen urias din multe piese! Crezi ca distractia s-a terminat atunci cand ai asamblat arahnidul? Dimpotriva! Distractia abia incepe! Adauga apa sarata in pila de combustie si paianjenul tau urias se va deplasa spre groaza tuturor fiintelor aflate in calea sa! Jucariile EduScience initiaza copiii in lumea fascinanta a stiintei si le indreapta entuziasmul catre jucariile inteligente si educative. In timp ce se joaca, copiii isi dezvolta indemanarea, logica si inteligenta. Activitatile distractive prin care copiii descopera lucruri noi, ii inspira, le starnesc curiozitatea, creativitatea si spiritul inovator.

Păianjenul alimentat cu apă sărată funcționează timp de 4-6 ore într-o singură reîncărcare.

Paianjenul este ușor de asamblat și de utilizat. Setul permite copiilor să învețe prin joc, este o formă naturală de învățare despre lumea cea mai plăcută și accesibilă copiilor, iar creativitatea trezită în ele va duce la o viață viitoare. Elemente de păianjen realizate din plastic de calitate superioară și durabilă. Doar câteva picături de apă sărată sunt suficiente pentru ca păianjenul să "revigoreze" magic.

Spider merge fără baterii sau baterii reîncărcabile, tot ce aveți nevoie este apa sărată de folosit.

Specificatii:
- dimensiuni pachet: 18cm x 21cm x 5cm
- pentru copii de la 8 ani
- set pentru auto-asamblare

Conținutul kitului:
- motor,
- piese de asamblare
- dropper
- plăci magnetice
- instrucțiuni de asamblare picturale.

Producator:GTLCod:GTL6-A13A

Poti comanda online produsul Jucarie Tarantula Paianjen Urias Antrenat cu Apa Sarata la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-A13A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-A13A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie tarantula paianjen urias antrenat cu apa sarata

Comanda cu incredere