Brand: Palmonix
MXY-4301

Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole

51.00 lei

+
Jucarie pentru copii labirint 3D multicolor cu 209 obstacole
Jucarie pentru copii labirint 3D multicolor cu 209 obstacole

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN 71.
-vârsta: 6+.
-dimensiuni sfera (lățime / înălțime): 22x19cm.
-numărul de obstacole: 209.
-greutate cu ambalaj: 405g.

Sferă transparentă, în interiorul căreia este un labirint colorat, cu multe curbe, tunele, coborâri și o bila mică. Trebuie să o îndrumați mutându-vă mâna prin aleile labirintului la țintă, evitând tot felul de obstacole. Traseele aranjate spațial pot îmbunătăți percepția jucătorilor asupra spațiului și a direcției. Labirintul este atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care au probleme cu concentrarea, dificultățile de învățare etc. Piesa 1 este piesa de pornire. Dacă mingea cade din ea, puteți începe din locurile marcate cu numerele 2 și 3, astfel încât să nu vă întoarceți la început. Puteți juca singur sau puteți juca cu alți prieteni. Sarcina este doar să mutați corect bila.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4301

Poti comanda online produsul Jucarie pentru copii labirint 3D multicolor cu 209 obstacole la pretul de 51lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 51.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 51.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 51.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4301 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4301 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie pentru copii labirint 3d multicolor cu 209 obstacole

Comanda cu incredere