Brand: Palmonix
MXY-6714

Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat

121.00 lei

+
Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat
Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat

SPECIFICAȚII:
-vârsta: 0+.
-alimentare: 6x AA (nu este inclus).
-certificate CE, EN71.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 35/47/40cm.
-greutate set: 1,5 kg.
-greutate cu ambalaj: 1,7 kg.

Învățarea primilor pași este una dintre activitățile care necesită nu numai perseverență, ci și stimulente suplimentare care încurajează acest lucru. Un astfel de dispozitiv interactiv nu este doar o jucărie, ci și un dispozitiv datorită căruia un copil va dori să exploreze lumea din jurul lui cu angajament și curiozitate.

Un număr mare de funcții suplimentare, cum ar fi semnale sonore, lumina intermitenta și capacitatea de a compune propriile melodii, îi încurajază pe copiii să se joace și ajuta pentru a se învăța să meargă. Toate tastele sunt ușor accesibile și răspund la apăsarea acestora. Copilul poate porni cu ușurință melodia preferată, poate executa efecte luminoase sau poae încearcă să cante la mini-tastatura.

Dispozitivul este echipat cu un mâner special care poate fi folosit ca suport pentru cei tineri. Pentru copiii mai mari, va fi ușor de transportați jucăria interactivă în locul dorit.

Dispozitivul îndeplinește trei funcții:
-învăță copilul să meargă.
-distracție.
-învăță note muzicale.
Butoanele dispozitivului:
1.Lumini.
2.Robinete rotative.
3.Până la 12 melodii.
4.Clape pentru a canta.
5.Schimbare mod.
6.Cântece.
7.Comutator ON / OFF.
8.Reproducere sunete animale.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6714

Poti comanda online produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat la pretul de 121lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 121.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 121.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 121.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6714 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6714 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie interactiva mobila de tras sau impins pentru copii cu taste melodii si iluminat

Comanda cu incredere