Brand: Palmonix
MXY-7343

Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi

33.00 lei

+
Jucarie Interactiva Broscuta cu Sunet si Lumini pentru Bebelusi
Jucarie Interactiva Broscuta cu Sunet si Lumini pentru Bebelusi

Broscuta atrage atenția celor mici și încurajează miscarea mainilor. In momentul in care cel mic scutura jucaria, se vor auzi sunete amuzante si muzica vesela care va stimula auzul celui mic. Este viu colorata stimuland dezvoltarea corespunzatoare a vederii.

Jucaria este recomandata pentru copii incepand cu varsta de 3+ . O jucarie multifuncțională cu zâmbet vesel care atrage orice explorator mic. Este o jucărie care influențează perfect simțul atingerii, de asemenea, percepția vizuală și auditivă .
Cu o broască multifuncțională zuruitoare, nici un copil nu se va plictisi. Culori frumoase, vii , sunete amuzante, melodii vesele și lumina intermitentă o fac jucaria perfecta pentru cel mic.
SPECIFICAȚII

- vârstă: 3 luni +
- certificate: CE, EN 71
- Dimensiuni (lățime / înălțime): 7,5 / 14cm
- Alimentare: 3x acumulator AG13 (inclus)
- Greutate: 70g

Stomacul broscutei este plin de margele colorate, acestea genereaza multe zgomote in momentul in care sunt atinse. La miscarea manerului se vor auzi sunete și melodii frumoase.

Producator:PalmonixCod:MXY17-7343

Poti comanda online produsul Jucarie Interactiva Broscuta cu Sunet si Lumini pentru Bebelusi la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7343 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7343 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie interactiva broscuta cu sunet si lumini pentru bebelusi

Comanda cu incredere