Brand: Palmonix
MXY-4509

Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate

24.00 lei

+
Jucarie Fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate
Jucarie Fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate

Fluturele de colorat pentru copii este o jucarie realizata in intregime din material care poate fi colorat cu carioci si apoi spalat. Datorită acestui fapt, fiecare copil poate să se il coloreze la nesfârșit.

Include 4 markeri colorați: albastru, roșu, galben și verde.

Aspectul mascotei depinde numai de copilul dvs., să-și dezvolte imaginația încercând diferite variante de culoare. Jucăria dezvoltă imaginație și abilități manuale.

Specificatii:
-Model: Fluture.
-Vârsta: 3+.
-Certificat CE, EN 71.
-Dimensiuni (lățime / lungime):24x17cm.
-Greutate: 50g.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4509

Poti comanda online produsul Jucarie Fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate la pretul de 24lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 24.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 24.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 24.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4509 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4509 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie fluture lavabil de colorat + set de 4 carioci colorate

Comanda cu incredere