Brand: EcoToys
MSTR-2056

jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm

83.00 lei

+
Jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm

Jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm

- Copilul învață să recunoască formele și culorile.
- Jucaria dezvoltă vederea, auzul și coordonarea.
- Fiecare perete are un joc diferit.
- Potrivit pentru copii peste 18 luni.
- Dimensiuni: 29 x 20 x 22 cm.
- Material:lemn.
- Fără margini periculoase
- Are roți mobile și rotițe
- Oglindă
- Labirint
- Mozaic.

Producator:EcoToysCod:MSTR7-2056

Poti comanda online produsul Jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm la pretul de 83lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 83.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 83.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 83.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2056 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2056 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.


jucarie educativa din lemn, cu roti, dimensiune 29x20x22cm

Comanda cu incredere