Brand: EcoToys
MSTR-2205N

Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn

63.00 lei

+
Jucarie de tras, pentru copii, catel Reskio, din lemn
Jucarie de tras, pentru copii, catel Reskio, din lemn

Aproape fiecare copil visează să aibă un prieten cu patru picioare ...Din diverse motive, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Și, deși un câine adevărat nu este o jucărie, un câine din lemn cu un șnur poate deveni cel mai bun prieten al copilului tău!
REKSIO este un caine dalmatian, care poate ridica/misca capul si coada. În interesul celor mai mici copii, jucăria este realizată din materiale selectate de înaltă calitate, special concepute pentru copii mici.
Jucăria a fost construită astfel încât să nu aibă muchii ascuțite sau elemente periculoase, ceea ce este confirmat de certificarea produsului.
Roțile au benzi de cauciuc speciale, care împiedică alunecarea si garanteaza o buna aderenta.
Lungimea șnurului este de aproximativ 70 de centimetri.
Catelul il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte motilitatea mainilor si a degetelor precum si mersul.

Specificatii:
- recomandat pentru copii :12 luni+
- dimensiuni: 17 x 22 x 9 cm
- lungime snur aproximativ 70 cm
- certificate; CE, EN71-1, EN71-2, EN71-3;
- material: lemn;
- culoare alb si negru

Producator:EcoToysCod:MSTR7-2205N

Poti comanda online produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel Reskio, din lemn la pretul de 63lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 63.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 63.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 63.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2205N nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2205N atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie de tras, pentru copii, catel reskio, din lemn

Comanda cu incredere