Brand: IsoTrade
MXY-4477

Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari

82.00 lei

+
Jucarie de plus, caine interactiv Husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari
Jucarie de plus, caine interactiv Husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari

SPECIFICAȚII:
-certificat: CE, EN71
-vârstă: de la 3 ani.
-rasa câine: husky.
-sursa de alimentare: 4 baterii AA (nu sunt incluse).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 26x7x24 cm.
-Greutate: 410g.

Un câine fermecător va oferi multe ore de distracție. Jucăria este plăcută la atingere, perfectă pentru îmbrățișari și mângâieri. Câinele este realizat din pluș moale, reacționează la zgomot și atingere. Ea scoate diverse sunete și mișcări - se latră, se smiorcaie, se pune pe burtă, se pune pe membrele din fata, se așează pe membrele din spate, adulmeca, etc.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4477

Poti comanda online produsul Jucarie de plus, caine interactiv Husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4477 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4477 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie de plus, caine interactiv husky care reactioneaza la atingeri si zgomote prin diverse sunete si miscari

Comanda cu incredere