Brand: EcoToys
MSTR-4120

Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou

332.00 lei

+
Jucarie Casa Mare Ryninowa din Lemn pentru Papusi cu 3 Etaje, Lift si 16 Piese Mobilier + 2 Papusi cadou
Jucarie Casa Mare Ryninowa din Lemn pentru Papusi cu 3 Etaje, Lift si 16 Piese Mobilier + 2 Papusi cadou

Casuta mare de papusi, construita din lemn, pe trei etaje, cu lift, perfecta pentru ore intregi de distractie. Ideala pentru papusile Barbie care se vor simti ca intr-un palat. Casa dispune de 3 nivele independente , în care există un total de 5 camere - totul imită perfect o casă rezidențială reală.
Fiecare cameră a fost finisată într-un stil diferit, kitul include de asemenea un set de 16 piese mobilier care pot fi plasate oriunde doreste copilul. Fiecare piesă de mobilier a fost făcută manual , cu o atenție deosebită pentru detalii și o calitate superioară a finisajului pentru siguranța copilului dumneavoastră.

Un set de 16 piese mobilier din lemn:
- masa si doua scaune;
- canapea+fotoliu+masuta de cafea;
- mobila de bucatarie;
- masa de toaleta cu scaun;
- dus+chiuveta+toaleta;
- pat mare etajat;
- lampa, balansoar;
- ghiveci cu o planta.

LIFT
Ceva mai mult decât o scară? De ce nu!
Reședința nu este doar un decor modern cu mobilier exclusivist.
Casa este echipată cu un ascensor mobil de păpuși mobil care leagă parterul de etajul 1 al apartamentului.
Distracția de a purta păpuși între etaje nu va avea sfârșit!
Accesul la etajele superioare va fi garantat de scări.

Dimensiunile aproximative ale cabanei:
59 cm x 33 cm x 90 cm

CADOU
- 2 papusi Barbie

Producator:EcoToysCod:MSTR7-4120

Poti comanda online produsul Jucarie Casa Mare Ryninowa din Lemn pentru Papusi cu 3 Etaje, Lift si 16 Piese Mobilier + 2 Papusi cadou la pretul de 332lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 332.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 332.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 332.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-4120 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-4120 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie casa mare ryninowa din lemn pentru papusi cu 3 etaje, lift si 16 piese mobilier + 2 papusi cadou

Comanda cu incredere