Brand: EcoToys
MSTR-TD027

Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii

428.00 lei

+
Jucarie casa mare Miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii
Jucarie casa mare Miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii

Întreaga casă are 3 nivele independente, în care există mai multe camere - totul imită perfect o casă rezidențială reală. Marimea casei este potrivita pentru papusile Barbie. Fiecare cameră a fost finisată într-un stil diferit, kitul include de asemenea un set de 10 piese mobilier care pot fi plasate oriunde doreste copilul. Fiecare piesă de mobilier a fost făcută manual , cu o atenție deosebită pentru detalii și o calitate superioară a finisajului pentru siguranța copilului dumneavoastră.

Specificatii:
- 10 piese mobilier din lemn (pat+scaune+lampa+dulap)

LIFT
Ceva mai mult decât o scară? De ce nu!
Reședința nu este doar un decor modern cu mobilier exclusivist.
Casa este echipată cu un ascensor mobil de păpuși mobil. Distracția de a purta păpuși între etaje nu va avea sfârșit!

Dimensiunile casutei: 116x75x30 cm.
Greutatea produsului [kg]~15.5

Producator:EcoToysCod:MSTR7-TD027

Poti comanda online produsul Jucarie casa mare Miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii la pretul de 428lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 428.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 428.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 428.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-TD027 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-TD027 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie casa mare miami, din lemn, pentru papusi, pe 3 nivele, cu lift si 10 accesorii

Comanda cu incredere