Brand: Palmonix
MXY-4506

Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm

107.00 lei

+
Jucarie Casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm
Jucarie Casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm

SPECIFICAȚII:
-certificat: EN71.
-vârstă: de la 18 luni.
-alimentare: 2 baterii AA (nu sunt incluse).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 23x22,5x22cm.
-greutatea setului: 950g.
-greutate cu ambalaj: 1,15 kg.

Setul include:
-casa - sortare.
-6 forme cu clichet (animale de companie).
-5 forme (geometrice).

Culorile frumoase, vii, efectele sonore și funcțiile de iluminare sunt doar avantajele principale ale unei case interactive educative. Aici, nu numai fiecare perete, dar și acoperisul a fost creat pentru o distracție minunată, în dezvoltare, care va încânta atât copilul cât și tutorele său. O casă colorată cu sortare este o jucărie unică care distrează, învață și dezvoltă. O casă cu pian este perfectă ca un cadou pentru o lume a copilului interesantă.

În cabana interactivă veți găsi un pian unde puteți canta melodii vesele sau puteți învăța sunetele de bază ale gamei. De asemenea, găsim un loc pentru sortare forme, precum și un orificiu special de cauciuc, prin care puteți trage formele puse în sortare. În casa există, de asemenea, ușa deschisă cu o cheie, un mic contor, precum și tampoane rotative cu numere, semne matematice, legume și fructe. Totul în casa cu sortare are culori frumoase care încurajează distracția, precum și efecte sonore suplimentare care însoțesc o muzică excelentă și distracția.

O casă interactivă colorată este o jucărie educațională care stimulează imaginația, va învață să recunoașteti forme și sunete de bază din gamă. O casă cu sortare dezvoltă, de asemenea, memoria, învață culorile de bază și dezvoltă abilități manuale. Copiii mai mari pot învăța, de asemenea, primele numere și activitățile matematice cu cabana interactivă. Casa este o jucărie excelentă, pe care copilul o va folosi mult timp, descoperind tot timpul noi trăsături și posibilități de joc creativ.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4506

Poti comanda online produsul Jucarie Casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4506 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4506 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie casa interactiva educativa muzicala pentru copii, dimensiuni 23x22.5x22 cm

Comanda cu incredere