Brand: IsoTrade
MXY-4183

Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru

18.00 lei

+
Jucarie bumerang cu fluier, culoare Albastru
Jucarie bumerang cu fluier, culoare Albastru

Caracteristici:
-bumerangul cu fluier este o jucarie ideala pentru parc, gradina, plaja, etc.
-după ce se arunca bumerangul se întoarce în același loc.
-dezvoltă agilitate și oferă divertisment.

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-material: plastic.
-dimensiuni (lungime / înălțime): 38,5x17 cm.
-greutate: 33g.

Jucăria perfectă pentru parc sau grădină. După aruncarea bumerangului, se întoarce exact în același loc.

*volumul fluierului depinde de vânt și de intensitatea proiecției bumerangului.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4183

Poti comanda online produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare Albastru la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4183 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4183 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Jucarie bumerang cu fluier, culoare albastru

Comanda cu incredere