Brand: IsoTrade
MXY-803

Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri

107.00 lei

+
Joc Tinta Darts Electronica cu 6 Sageti si 6 Rezerve Sageti, 18 Jocuri si 159 Moduri
Joc Tinta Darts Electronica cu 6 Sageti si 6 Rezerve Sageti, 18 Jocuri si 159 Moduri

Tinta Darts electronica cu 6 sageti + 6 rezerve sageti, greutate 900gSPECIFICAȚII:

-Numărul maxim de jucatori: 8
-Numărul de jocuri: 18 jocuri și 159 de moduri.
-3 baterii tip AA - nu sunt incluse
-Dimensiuni Darts: 43x38cm
-Lungime sageata:13,5cm
-Greutate: 900g

Setul include:
-Darts
-Sageti - 6 bucăți
-Rezerve pentru sageti - 6 bucati

Jocul electronic darts - darts este foarte distractiv atat pentru copii cat si pentru adulti. Acum vă puteți bucura de acest joc minunat în dvs! Are 18 jocuri încorporate și 159 de moduri, astfel puteti să vă bucurați de joc mult timp și să explorați noi oportunități. Jocul are un difuzor încorporat, prin care se emit mesaje, sunete. Software-ul vă permite să jucați simultan 8 persoane. Afișajul montat pe tablă va informeaza cu privire la rezultate. Pe suprafata darts-ului este montata o "capcană" specială, adică un câmp care capturează aruncări inexacte.

Producator:IsoTradeCod:MXY6-803

Poti comanda online produsul Joc Tinta Darts Electronica cu 6 Sageti si 6 Rezerve Sageti, 18 Jocuri si 159 Moduri la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-803 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-803 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc tinta darts electronica cu 6 sageti si 6 rezerve sageti, 18 jocuri si 159 moduri

Comanda cu incredere