Brand: APT
APT-AG144B 

Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic

43.00 lei

+
Joc Tinta Darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic

Joc Tinta Darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalicDarts cu 2 fete fata-verso cu 6 sageti foarte distractiv pentru toată lumea, indiferent de vârstă.Caracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.
Acest joc este o distracție fantastica pentru toată lumea, indiferent de vârstă.
Fiabilitatea și estetica de performanță fac o mare bucurie a jocului, este un bun element decorativ.
Jocul este aplicat pe ambele parti in model diferit, astfel încât să poată fi diversificat.
Sageți cu șurub solide garantează o stabilitate ridicată a direcției de zbor.
O idee buna cadou.Specificații:Diametru: 40.5 cm
Grosime: 13 mm
Greutate: aproximativ 1.5 kg
6 săgeți ascuțite incluse (se pot juca 2 persoane)
Capac de metal în jurul cadranului

Producator:APTCod:APT5-AG144B

Poti comanda online produsul Joc Tinta Darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG144B  nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG144B  atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc tinta darts 2 fete fata-verso cu 6 sageti cap metalic

Comanda cu incredere