Brand: Palmonix
APT-AG27B

Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm

74.00 lei

+
Joc Puzzle Antistres NeoCube cu 216 Bile Magnetice Multicolore cu Diametrul de 5mm
Joc Puzzle Antistres NeoCube cu 216 Bile Magnetice Multicolore cu Diametrul de 5mm

NeoCube este un set de 216 de bile realizate din magneți puternici de neodim cu diametrul de 5 mm, care vă vor oferi multe ore de distracție minunată. Magneții puternici atrage un puzzle uimitor. NeoCube este cunoscut în întreaga lume și este disponibil acum în Polonia!

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
NeoCube este un set de 216 de bile realizate din magneți puternici de neodim cu diametrul de 5 mm, care vă vor oferi multe ore de distracție minunată. Magneții puternici atrage un puzzle uimitor. NeoCube este cunoscut în întreaga lume și este disponibil acum în Polonia!
Cele mai multe jocuri și puzzle-uri necesită un răspuns simplu de la noi, pentru a atinge un obiectiv prestabilit. Neocube, pe lângă faptul că vă oferă posibilitatea de a veni cu propriile dvs. obiective, vă oferă și posibilitatea de a le atinge. Jocul cu NeoCube poate dezvolta inovația noastră și poate dezvolta alte abilități. Folosind NeoCube pentru a crea diferite forme de trenuri, ambele emisfere ale creierului necesită creativitate și abilități de construcție.
NeoCube este alcătuit din 216 de bile din cei mai puternici magneți neodymi produși în lume. Acestea sunt magneți de înaltă energie sub forma unei sfere ideale de nichel. Datorită acestor parametri, bilele creează un câmp magnetic puternic, care permite interacțiunea și atracția. Un astfel de câmp magnetic puternic permite crearea unor forme geometrice și spațiale incredibile. Construcțiile create sunt foarte durabile și, uneori, trebuie să utilizați o mulțime de forță pentru a deconecta margelele.
NeoCube este un element cu adevărat unic. Toată lumea care are aceste mici bile magnetice în mâinile lor vrea să le aibă cu ei tot timpul. Mărimea NeoCube vă permite să o luați oriunde și, cu aceasta, veți fi întotdeauna în centrul atenției, pentru că toată lumea vrea să se joace cu ea. Neocube este o jucărie de geniu, pentru toată lumea.
Specificații:

Material: magnet de mare putere tip N35
Ambalaj: o cutie de metal
Diametrul mingii: 5mm
Dimensiunile întregului cub (216 bucăți): 65 x 40 mm
Culoare: curcubeu (amestec de 6 culori)

Producator:PalmonixCod:APT13-AG27B

Poti comanda online produsul Joc Puzzle Antistres NeoCube cu 216 Bile Magnetice Multicolore cu Diametrul de 5mm la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG27B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG27B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc puzzle antistres neocube cu 216 bile magnetice multicolore cu diametrul de 5mm

Comanda cu incredere