Brand: IsoTrade
MXY-4297

Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm

42.00 lei

+
Joc de Sah din Lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm
Joc de Sah din Lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm

Caracteristici:
-set de șah din lemn + tablă.
-caseta închisă cu o încuietoare ușurează stocarea pieselor.
-jocul de șah dezvoltă mintea - tratează gândirea logică, planificarea.

SPECIFICAȚII:
-material: lemn + email.
-dimensiunile plăcii desfasurata (lățime / lungime): 34x34 cm.
-greutatea setului cu ambalaj: 430g.

Setul include:
-tabla.
-32 de piese (16 pentru fiecare jucător).

Șahul este cel mai popular joc din lume. Dezvoltă gândirea logică și, în același timp, oferă divertisment. Caseta se închide cu incuietoare, după închidere, ocupă puțin spațiu și este ușor de depozitat.

Un joc de șah favorizează dezvoltarea unor trăsături de personalitate precum:
-capacitatea de concentrare.
-abilitatea de a analiza și de a deduce o situație complexă.
-stimularea imaginației.
-răbdarea.
-independența în luarea deciziilor.
-eficienta in planificarea si implementarea operatiunilor care necesita strategie si tactici.
-consolidarea memoriei etc.

Producator:IsoTradeCod:MXY8-4297

Poti comanda online produsul Joc de Sah din Lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4297 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4297 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc de sah din lemn cu incuietoare pentru stocarea pieselor, dimensiuni tabla 34x34cm

Comanda cu incredere