Brand: Eurobatt
SRVT-M4159

Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc

21.00 lei

+
Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc

Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de jocȘahul este un joc care oferă divertisment, indiferent de vârstă, educație, naționalitate și vârstă jucătorilor.
Desi primul joc de șah a avut loc la începutul Evului Mediu, în ciuda trecerii timpului, jocul regal are încă susținători entuziasti.Caracteristici:
- 32 piese lemn rezistent
Placa sub forma unei cutii din lemn.
Dimensiuni desfășurat bord 21x21cm.Producator:EurobattCod:SRVT2-M4159

Poti comanda online produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc la pretul de 21lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 21.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 21.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 21.00 lei cat costa produsul cu codul SRVT-M4159 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul SRVT-M4159 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc de sah cutie din lemn 21x21cm cu 32 de piese de joc

Comanda cu incredere