Brand: IsoTrade
MXY-1556

Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri

36.00 lei

+
Joc Bingo Lotto cu 90 Bile Numerotate, 120 Jetoane si 72 Carduri
Joc Bingo Lotto cu 90 Bile Numerotate, 120 Jetoane si 72 Carduri

Caracteristici:
-cunoscut și iubit timp de secole.
-va permite tuturor participanților să experimenteze emoții extraordinare.
-când unul dintre participanți acoperă toate cele 5 numere dintr-un rând orizontal pe cartea sa, strigă BINGO cu voce tare.
-puteți invita toată familia și prietenii la joc - numărul de jucători este nelimitat!

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lățime / lungime): 21,5x26cm.
-diametru bila: 0,9 cm.
-certificat: CE, EN 71.
-vârsta: 6 ani.
-greutate: 450g.

Setul include:
-90 de bile numerotate.
-120 de jetoane.
-72 de carduri.
-mașină de extragere.

Participați la jocul Bingo interesant - o loterie numerică bine cunoscută și populară de multe secole, cu o mașină reală de extras bile. Jucătorul care acoperă primul cinci numere pe cartea sa, câștigă.

Regulile jocului:
-Jocul începe prin plasarea bilelor numerotate în interiorul mașinii.
-Operatorul învârte manivela mașinii. 5 bile sunt extrase succesiv din masina aleatorie. Când mingea cade din mașină, operatorul citește numărul cu voce tare și pune mingea pe placa. Dacă unul din jucători are numărul extras pe cartea sa, îl acoperă imediat cu un jeton special.
-Când unul dintre participanți acoperă toate cele 5 numere într-un rând orizontal pe cartea sa, el strigă BINGO cu voce tare!

Producator:IsoTradeCod:MXY15-1556

Poti comanda online produsul Joc Bingo Lotto cu 90 Bile Numerotate, 120 Jetoane si 72 Carduri la pretul de 36lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 36.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 36.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 36.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1556 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1556 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Joc bingo lotto cu 90 bile numerotate, 120 jetoane si 72 carduri

Comanda cu incredere