Brand: APT
APT-AG266

Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare

49.00 lei

+
Instalatie pentru Craciun Multicolora, Lungime 15m, 300 Becuri LED, Interior si Exterior, 8 Moduri de Luminare

Instalatie pentru Craciun Multicolora, Lungime 15m, 300 Becuri LED, Interior si Exterior, 8 Moduri de Luminare

Lumini de Crăciun multicolore pentru interior/ exterior cu 300 de becuri LED economice si programatorCaracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.

Luminile pot fi folosite în interior sau exterior pentru brazi de Crăciun, ferestre, balcoane, magazine, etc.

Programatorul poate seta diferite moduri de iluminare ( lumină continuă, intermitent, stingere treptată etc.).

LED-urile au o durata de viata de pana la 50000 de ore, iar un LED ars nu va stinge întregul set.

Lungimea luminilor: 15,5m

Numărul de beculete: 300 LED

8 programe iluminare

Culoarea luminilor: multicolore

Culoare cablu: transparent

Alimentare: 230V

Consum de energie: maxim 5W
Poti comanda online produsul Instalatie pentru Craciun Multicolora, Lungime 15m, 300 Becuri LED, Interior si Exterior, 8 Moduri de Luminare la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG266 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG266 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Instalatie pentru craciun multicolora, lungime 15m, 300 becuri led, interior si exterior, 8 moduri de luminare

Comanda cu incredere