Brand: STP
HRT-6201191345-9237-12

Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2

279.00 lei

+
Insonorizant auto STP SPLEN 08 Bulk Pack, 8mm, 2,25m2
Insonorizant auto STP SPLEN 08 Bulk Pack, 8mm, 2,25m2

    Insonorizantul auto STP SPL 08 este cel mai popular material pentru izolare termica. Material ignifug cu celule inchise, de asemenea reduce zgomotul neplacut care vine din exterior. Aplicare: usi, podea, plafon, panouri din plastic compartiment pasageri.

STP SPLEN se bazeaza pe spuma de polietilena, utilizata ca strat de etansare, termoizolant si izolant pentru instalarea detaliilor diferitelor vehicule, masini agricole si aparate de uz casnic, precum si pentru etansarea usii si ferestrelor.

Intervalul de temperatura de exploatare a materialului este de la -45 ° C la 80 ° C.

Materialul este spuma de polietilena (spuma PE), divizibila la 5, 10, 15, 20, 30, cu grosimea de 8 mm, cu un strat de montaj adeziv, protejat cu un strat antiadeziv.

Cerinte de instalare

Materialul poate fi instalat pe suprafete metalice, vopsite, din material plastic sau pe alte suprafete.

În cazul în care materialul este instalat pe o suprafata complexa, conditiile de instalare trebuie stabilite de comun acord cu furnizorul.

Lucrarile de instalare trebuie sa fie efectuate într-o încapere calda si uscata. Înainte de instalare, materialul trebuie pastrat la temperatura (20 ± 5) ° C timp de minimum 24 ore.

Materialul trebuie instalat pe suprafete curate; în cazul în care materialul este instalat pe o suprafata lubrifiata, acesta trebuie sters cu alcool mineral, benzina sau alt solvent si trebuie uscat înainte de instalare.

Hârtia anti-adeziva trebuie dezlipita de pe material. Marginea materialului este pusa pe suprafata de montaj si este presata, evitând formarea de bule de aer.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Marime pachet - 2,25m2
Continut - 12 folii
Dimensiune folie - 375x500mm
Grosime - 8mm

Producator:STPCod:HRT-6201191345-9237-12

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP SPLEN 08 Bulk Pack, 8mm, 2,25m2 la pretul de 279lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 279.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 279.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 279.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-6201191345-9237-12 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-6201191345-9237-12 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp splen 08 bulk pack, 8mm, 2,25m2

Comanda cu incredere