Brand: STP
HRT-9057904761-5130-90

Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2

236.00 lei

+
INSONORIZANT AUTO STP NOISEBLOCK 2, 2MM, 2 M2
INSONORIZANT AUTO STP NOISEBLOCK 2, 2MM, 2 M2

Materialul autoadeziv este folosit ca strat de izolare acustica în vehicule, masini agricole si alte obiecte cu cerinte specifice pentru reducerea eficienta a zgomotului si a vibratiilor. SE FOLOSESTE DOAR  STRATUL 3 - CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE FOLOSINTA - Consulta un specialist ! 

Grosime: 2 mm

Greutate: 4 kg / m²

Factor de pierdere mecanica: 0,2

Inflamabilitate, rata de ardere, mm / min, nu mai mult de Neinflamabil, 100

Forta de aderenta a suprafetei metalice la desprindere, N / cm, min 0,01-0,5

Indicele de izolare a zgomotului în zona de frecventa (100-3150) Hz, dB, min30

Cerinte de instalare si exploatare

Exploatare

Materialul urmeaza sa fie instalat pe suprafete metalice vopsite si uscate, inclusiv pe suprafete complexe. Pentru a curata suprafata, se recomanda utilizarea apei cu detergenti neutri care nu contin solventi organici si alcalini.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care produsul este depozitat sau transportat la o temperatura sub 0 ° C, înainte de montare, acesta trebuie pastrat la o temperatura de (20 ± 5) °S timp de minimum 24 de ore. Intervalul de temperatura de lucru trebuie sa fie cuprins între 18 si 30 ° C. Înainte de instalare, suprafata trebuie curatata de praf si murdarie. Hârtia anti-adeziva trebuie îndepartata. Produsul trebuie presat pe suprafata ferm, de la centru la margini, evitând formarea bulelor de aer.

Pentru a curata produsul montat, utilizati apa cu solutii neutre care nu contin solventi organici si alcalini.

Instalare

Materialul poate fi montat pe suprafete orizontale si verticale, inclusiv pe suprafete de forma neregulata. Produsul este montat pe spuma de polietilena. În cazul asamblarii industriale, materialul poate fi montat pe alte suprafete, presupunând ca rezistenta materialului la suprafata este conforma cu specificatiile tehnice actuale.

Despre insonorizare:

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului. 

Pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor ,si absorbtia totala a sunetului :Podeaua interioara, podeaua portbagajului.
Marime pachet - 2 m²
Continut - 10 folii
Greutate / 1m², kg, max : 4 kg / m²
Dimensiune folie - 350x570mm
Grosime - 2mm
Culoare: neagra 
Material autoadeziv 
Rezistent la temperaturi ridicate 
Rezistent la apa!
 

 

Producator:STPCod:HRT-9057904761-5130-90

Poti comanda online produsul INSONORIZANT AUTO STP NOISEBLOCK 2, 2MM, 2 M2 la pretul de 236lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 236.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 236.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 236.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-9057904761-5130-90 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-9057904761-5130-90 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp noiseblock 2, 2mm, 2 m2

Comanda cu incredere