Brand: STP
HRT-3452010471-5464-77

Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2

305.00 lei

Insonorizant auto STP Hood Solution 10; 10mm; 1,12m2
Insonorizant auto STP Hood Solution 10; 10mm; 1,12m2

   Insonorizantul auto STP Hood Solution 10 este un material conceput pentru absorbtia vibratiilor si zgomotului neplacut din compartimentul motor. Aplicare: Compartiment motor, capacul portbagajului.

Materialul este multistratificat, consta din învelisul de fata, spuma poliuretanica ductila si stratul adeziv acoperit cu un strat anti-adeziv. Temperatura de exploatare este de la -45 la +100 ° C.

Cerinte tehnice

Materialul este produs sub forma de folii sau detalii (conform cerintelor clientului).Materialul este realizat din spuma poliuretanica ductila cu o densitate aparenta de 25 + 5 -3 kg / m3. Este permisa utilizarea spumei poliuretanice de alta densitate care nu provoaca deteriorarea proprietatilor materialelor.

Ca strat de acoperire, pot fi utilizate PVC-ul perforat de diferite culori, folie metalizata lavsan, folie textila si folie de aluminiu. Consumatorul decide ce materiale pot fi utilizate pentru acoperire.

Stratul de montaj adeziv este bazat pe dispersii acrilice de apa de diferite compozitii, în functie de tipul suprafetei de montaj si de conditiile de exploatare, garantând proprietati adezive adecvate. Pentru a proteja stratul adeziv, se foloseste folie de polietilena, de silicon. Este permisa utilizarea altor materiale anti-adezive care garanteaza respectarea prezentei TS.

Utilizarea, instalarea si exploatarea materialelor

Materialul poate fi instalat pe suprafete plane si curbe cu o raza de curbura de cel putin 100 mm.

Materialul trebuie instalat la o temperatura de (20 ± 5) ° C si umiditate de 60-70%. În cazul în care materialul este instalat pe o suprafata complexa, conditiile de instalare trebuie stabilite de comun acord cu furnizorul; daca este necesar.

Pregatirea pentru instalare                                                                             

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la temperaturi mai mici de + 10 ° C, acesta trebuie pastrat la o temperatura de (20 ± 5) ° C timp de cel putin 24 de ore înainte de instalare.

Instalare

Materialul trebuie sa fie instalat pe o suprafata curata si uscata. Suprafetele lubrifiate trebuie sa fie lipite cu alcool mineral, benzina sau alti solventi si uscati înainte de instalare.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Marime pachet - 1,12m2
Continut - 1 folie
Dimensiune folie - 1400x800mm
Grosime - 10mm

Producator:STPCod:HRT-3452010471-5464-77

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP Hood Solution 10; 10mm; 1,12m2 la pretul de 305lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 305.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 305.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 305.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-3452010471-5464-77 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-3452010471-5464-77 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp hood solution 10; 10mm; 1,12m2

Comanda cu incredere