Brand: STP
HRT-6038476673-7129-86

Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2

252.00 lei

+
Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2
Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2

    Insonorizantul auto STP HeatShield XL este un material universal pentru o gama larga de automobile pentru izolare termica si fonica din compartimentul motor. Sunet redus de 1,5 ori, Iarna motorul se incalzeste de 2 ori mai repede, produs ignifug. Aplicare: Compartiment motor.

STP HeatShield este un izolator de zgomot si un capac (conceput pentru pastrarea pe termen lung a caldurii motorului vehiculului si pentru reducerea zgomotului de lucru al motorului). Produsul poate fi exploatat în orice anotimp.

În sezonul de iarna (la o temperatura a mediului mai mica de 0 ° C), detaliul este instalat în spatiul inferior si acopera motorul. În sezonul de vara (la o temperatura a mediului mai mare de 0 ° C), detaliul este instalat în capota din partea laterala a motorului cu ajutorul dispozitivelor de fixare incluse.

Cerinte tehnice

Produsul este un set, care consta dintr-un element al izolatorului de zgomot al capotei si al capacului Hood Cover STP HeatShield si un set de elemente de fixare pentru capota. Elementele de fixare includ o clema de montare si un autocolant (50x50x2).

Cerintele privind compozitia detaliilor

Detaliul este o constructie multistratificata compusa din:

- Un strat de fata (material netesut). Partea convexa a detaliului este considerata stratul de fata;

- Un strat de izolare fonica si termica (spuma poliuretanica);

- Un strat din spate (parte netesuta).

Exploatare si cerinte de instalare

Detaliile vor fi instalate în spatiul inferior pentru a acoperi motorul. Datorita diferitelor tipuri de configuratie, pot fi lasate elemente de rezerva. Ele trebuie sa fie îndoite sau taiate de-a lungul cusaturilor. Detaliile pot fi usor dezmembrate si reutilizate.

Cerinte de exploatare

Detaliile trebuie exploatate la un interval de temperatura de la -45 ° C la + 150 ° C. În spatiul inferior, detaliile trebuie aranjate în functie de sezon.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Marime pachet - 1,08m2
Continut - 1 folie
Dimensiune folie - 1350x800mm
Grosime - 15mm

Producator:STPCod:HRT-6038476673-7129-86

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2 la pretul de 252lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 252.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 252.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 252.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-6038476673-7129-86 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-6038476673-7129-86 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp heatshield xl, 15mm, 1,08m2

Comanda cu incredere