Brand: STP
HRT-5433105606-8526-96

Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2

256.00 lei

+
Insonorizant auto STP GB, 3MM, 2,5M2
Insonorizant auto STP GB, 3MM, 2,5M2

Insonorizantul STP GB(Good Balance)  este un material anti vibratie a brandului STP, format din 2 straturi- din folie de aluminiu cu o grosime de 60 microni si un strat polimer lipicios, protejat cu hârtie antiaderenta.

Insonorizantul STP GB asigura eliminarea vibratiilor si imbunatatirea proprietatilor acustice, este un material usor de instalat, modern si cu un design interesant.
Materialul nu necesita incalzire si poate fi aplicat chiar si pe suprafete complexe.

Recomandari pentru utilizare si instalare:

Intervalul de temperatura al materialului este de la -45 la +100 grade.Materialul este montat pe suprafete metalice curate si uscate vopsite, inclusiv pe suprafata unei configuratii complexe. Pentru a curata suprafata de murdarie, se recomanda utilizarea apei cu detergenti neutri, care nu contin solventi organici si alcalii.Temperatura zonei de lucru în care se va efectua instalarea trebuie sa fie de 18-30 ° C.Materialul este dezlipit de hârtia de protectie si presat cu grija pe suprafata care trebuie tratata, evitând formarea de bule de aer.Nu instalati pe suprafetele metalice contaminate si corodate.Când dezasamblati, nu puteti reutiliza materialul.Daca materialul a fost pastrat la o temperatura sub 0 grade, înainte de instalare, acesta trebuie pastrat la temperatura camerei (18 pâna la 30 de grade) timp de 24 de ore.

Pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: portbagaj , podea , capota , pasajele rotiilor , etc
Marime pachet - 2,5m2
Continut - 7 folii
Greutate Kg / 1m2 5.25KG
Dimensiune folie - 750x470mm
Grosime - 3mm
Culoare: Argintiu
Material autoadeziv 
Rezistent la temperaturi ridicate 
Rezistent la apa!
Anticoroziv 
Grosime folie de aluminiu - 60 microni

Producator:STPCod:HRT-5433105606-8526-96

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP GB, 3MM, 2,5M2 la pretul de 256lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 256.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 256.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 256.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-5433105606-8526-96 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-5433105606-8526-96 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp gb, 3mm, 2,5m2

Comanda cu incredere