Brand: STP
HRT-2970482463-5305-10

Insonorizant auto stp crystal

75.00 lei

+
INSONORIZANT AUTO STP CRYSTAL
INSONORIZANT AUTO STP CRYSTAL

Lentila acustica este un apartament hexagonal din structura de trei straturi, pe baza penopoliurentana, care este impregnate cu bitum.
lentila acustica este proiectata pentru îmbunatatirea sunetului de difuzoarele auto si prevede 3 beneficii:
- Amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii
- Absorbtia sunetului reflectat în interiorul usii
- Suprimarea de rezonante negative emise de perete din spate al difuzoarelor

Pachetul contine 2 lentile, ce se aplica in spatele difuzoarelor pentru eliminarea vibratiilor provocate de difuzor. 

Instructiuni de aplicare: Suprafata trebuie sa fie uscata si curatata de orice praf, grasime si ulei înainte de aplicare. Stratul adeziv trebuie sa fie bine presat. Poate fi folosit cu succes în locurile cel mai greu accesibile. Acesta se lipeste foarte usor în interiorul usii, în spatele difuzorului audio. 

Despre insonorizare:

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Se aplica in spatele difuzoarelor pentru eliminarea vibratiilor provocate de difuzor. Insonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi:

Un strat frontal din folie de aluminiuun strat de material cu rolul de absorbtia sunetuluiun strat pe baza de cauciuc si polimeri acoperit cu un strat de hârtie anti-adeziva

Numar lentile - 2
Grosime - 15 mm
Coeficientul de pierderi mecanice: 0.2
Absorbtia acustica: 80% at 2250 Hz
Greutatea: 0.1 kg / m²
Inflamabilitatea: 100 milimetri / minut
Intervalul temperaturii de lucru: -40°C to +80°C
Rezistenta la apa: 20%

 

 

Producator:STPCod:HRT-2970482463-5305-10

Poti comanda online produsul INSONORIZANT AUTO STP CRYSTAL la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp crystal , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp crystal poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp crystal prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-2970482463-5305-10 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp crystal se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-2970482463-5305-10 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp crystal , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp crystal a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp crystal

Comanda cu incredere