Brand: STP
HRT-1283062942-8081-43

Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2

739.00 lei

+
Insonorizant auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4,2mm, 2,4m2
Insonorizant auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4,2mm, 2,4m2

STP BOMB AERO este o constructie din trei straturi, constând din folie de aluminiu (stratul de fata) cu relief, un strat de cauciuc butilic si un strat de polimer adeziv acoperit cu hârtie antiaderenta.

Cerinte de instalare si exploatare

Materialul trebuie instalat pe suprafete metalice curate si uscate, inclusiv pe suprafete complexe. Pentru a curata materialul de murdarie, se recomanda utilizarea apei cu solutii neutre, care nu contine solventi organici si alcalini.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la o temperatura mai mica de 15 ° C, înainte de instalare, acesta trebuie pastrat la temperatura de 18-30 ° C timp de cel putin 24 de ore în ambalajul producatorului. Temperatura spatiului de lucru trebuie sa fie între 18-30 ° C. Suprafata de montaj trebuie curatata de praf si murdarie pana la uscare completa, apoi aplicat materialul insonorizant prin lipire si presare.

Instalare

Înainte de instalare, hârtia antiaderenta trebuie sa fie desprinsa partial. Partile fara hârtie antiaderenta se aplica pe marginea suprafetei de montare, se încalzesc cu un pistol de caldura si se apasa. Pas cu pas, în timp ce hârtia antiadeziva se îndeparteaza, urmatoarea parte a materialului trebuie încalzita si presata pe suprafata metalica.  O încercare de a dezlipi materialul dupa instalare poate duce la distrugerea acestuia.

Exploatare

Materialul trebuie utilizat în conditii care elimina contactul constant cu orice solventi organici.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

    Insonorizantul auto STP Bomb Aero este un material PREMIUM vibro-absorbant, cu o greutate redusa fata de un material asemanator ca si grosime. Aplicare: podea, compartiment motor, arcuri caroserie (pasaje roti), portbagaj.

Marime pachet - 2,4m2
Greutate  1m2 , kg, max - 6
Continut - 12 folii
Dimensiune folie - 375x530mm
Grosime - 4,2mm
Grosime folie de aluminiu - 100 microni

Producator:STPCod:HRT-1283062942-8081-43

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4,2mm, 2,4m2 la pretul de 739lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 739.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 739.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 739.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-1283062942-8081-43 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-1283062942-8081-43 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp bomb aero bulk pack, 4,2mm, 2,4m2

Comanda cu incredere