Brand: STP
HRT-9879843435-3188-59

Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2

492.00 lei

+
Insonorizant auto STP Black Gold Bulk Pack, 2,3mm, 4,5m2
Insonorizant auto STP Black Gold Bulk Pack, 2,3mm, 4,5m2

    Insonorizantul auto STP Black Gold este cel mai bun si cel mai popular material vibro-absorbant folosit pentru concursurile Car Audio. Aplicare: usi, plafon, podea, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie (pasaje roti).

STP BLACK GOLD este utilizat ca strat de amortizare a vibratiilor în autovehicule îndeplinind cerintele speciale de reducere a sunetului si a vibratiilor. Materialul este proiectat pentru a fi utilizat la temperaturi de la -45 la 100 ° C; materialul poate rezista pâna la o temperatura de 190 ° C.

Materialul este construit din folie cu relief si logo imprimat, si un strat de polimer adeziv protejat cu hârtie anti-adeziva. Pentru îmbunatatirea proprietatilor anti-coroziune, materialul are în compozitie inhibitoare de coroziune.

Cerinte de instalare si exploatare

Exploatare

Intervalul de temperatura este de la -45 pâna la +100 ° C. Produsul poate fi expus la o temperatura de pâna la 150 ° C timp de maxim 10 minute.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care produsul este depozitat sau transportat la o temperatura sub 0 ° C, înainte de montare, acesta trebuie pastrat la o temperatura de (20 ± 5) oS timp de minimum 24 de ore. Intervalul de temperatura de lucru trebuie sa fie cuprins între 18 si 30 ° C. Înainte de instalare, suprafata trebuie curatata de praf si murdarie. Hârtia anti-adeziva trebuie îndepartata. Produsul trebuie presat la suprafata ferm, de la centru la margini, evitând formarea bulelor de aer.

Pentru a curata produsul montat de murdarie, utilizati apa cu detergenti neutri care nu contin solventi organici si alcalii.

Instalare

Materialul poate fi montat pe suprafete orizontale si verticale, inclusiv pe suprafete de forma neregulata. Produsul este montat pe spuma de polietilena. În cazul asamblarii industriale, materialul poate fi montat pe alte suprafete, presupunând ca rezistenta materialului la suprafata este conforma cu specificatiile tehnice actuale.

Despre insonorizare:

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: panouri usi, bord, plafon, portbagaj, podea, capota, pasajele rotiilor, etc.
Marime pachet - 4,5m2
Continut - 12 folii
Greutate / 1m2 , kg, max :  3,2-4,7 
Dimensiune folie - 750x500mm
Grosime - 2,3mm
Culoare: neagra
Material autoadeziv 
Rezistent la temperaturi ridicate 
Rezistent la apa!
Anticoroziv 
Grosime folie de aluminiu - 100 microni

 

 

Producator:STPCod:HRT-9879843435-3188-59

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP Black Gold Bulk Pack, 2,3mm, 4,5m2 la pretul de 492lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 492.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 492.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 492.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-9879843435-3188-59 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-9879843435-3188-59 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp black gold bulk pack, 2,3mm, 4,5m2

Comanda cu incredere