Brand: STP
HRT-8858922147-4966-91

Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2

509.00 lei

+
Insonorizant auto STP Biplast 5, 5mm, 3.75 m2
Insonorizant auto STP Biplast 5, 5mm, 3.75 m2

    Insonorizantul auto STP Biplast 5 este un material pe baza de bitum, perfect pentru absorbtia zgomotului neplacut. Este bine adaptat pentru folosirea la panourile din plastic. Aplicare: usi, plafon, panouri din plastic compartiment pasageri.

STP BIPLAST este utilizat ca material de izolare fonica, de amortizare a vibratiilor, de izolare termica, de amortizare în diverse vehicule.

Pentru a proteja stratul de montare, se foloseste hârtie anti-adeziva.

Materialul ramâne elastic la temperaturi cuprinse între -40 ° C si 100 ° C, rezistent la temperaturi de pâna la 150 ° C.

Materialul este spuma poliuretanica elastica, în principal, cu celule deschise, cu timp de recuperare prelungit la încetarea ciclului de compresie.

Cerinte de exploatare

Materialele Biplast trebuie instalate la o temperatura cuprinsa între 15 si 25 ° C. În cazul în care materialul este instalat pe o suprafata complexa, conditiile de instalare trebuie stabilite de comun acord cu furnizorul; daca este necesar, detaliile pot fi incise.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care materialul sau detaliile sunt stocate sau transportate la o temperatura mai mica de 10 ° C, acestea trebuie pastrate la o temperatura de (15-25) ° C timp de minimum 24 ore.

Instalare

Materialul trebuie instalat pe suprafete uscate si curate. Înainte de instalare, învelisul anti-adeziv trebuie scos din material cu ajutorul unei benzi adezive lipite pe partea scurta a detaliului. O parte a materialului trebuie pusa pe suprafata de montare si apasata pe ea, evitând formarea bulelor de aer. Materialul trebuie presat suplimentar cu mâinile sau cu o rola, mai ales pe margini. Este interzisa deplasarea detaliilor în timpul instalarii.

Cerinte de exploatare

Se recomanda utilizarea materialului si a detaliilor în conditii care elimina contactul constant cu apa si solventi organici.

Despre insonorizare:

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Material insonorizant tip PREMIUM special creat pentru absorbtia sunetului.
Insonorizantul are structura vascoasa si forma speciala pentru eliminarea zgomotului, cu strat autoadeziv, si  spuma poliuretanica elastica.
Potrivit pentru usi, acoperis, panouri din plastic.

Continut - 20 folii
Grosime - 5 mm
Marime pachet - 3,75m2
Material: burete fono absorbant
Intervalul temperaturii de lucru: -40 la +100 grade  Celsius
Rezistenta la apa: 20%
Dimensiune folie - 375x500mm

 

Producator:STPCod:HRT-8858922147-4966-91

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP Biplast 5, 5mm, 3.75 m2 la pretul de 509lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 509.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 509.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 509.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-8858922147-4966-91 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-8858922147-4966-91 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp biplast 5, 5mm, 3.75 m2

Comanda cu incredere