Brand: STP
HRT-1772591862-7163-60

Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2,

231.00 lei

+
Insonorizant auto STP Aero Alum, 0,3mm, 1,12m2,
Insonorizant auto STP Aero Alum, 0,3mm, 1,12m2,

Exploatare si cerinte de instalare

Cerinte de exploatare

Materialul trebuie instalat pe suprafete metalice curate si uscate, inclusiv pe suprafete complexe. Pentru a curata materialul de murdarie, se recomanda utilizarea apei cu solutii neutre, fara solventi organici si alcalini.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la o temperatura mai mica de 0 ° C, înainte de instalare, trebuie pastrat la o temperatura (20 ± 5) ° C timp de cel putin 24 de ore. Temperatura spatiului de lucru trebuie sa fie (18-30) ° C. Suprafata de montaj trebuie curatata de praf si murdarie, lipita cu solventi tehnici si presata, pâna când se usuca complet.

Instalare

Hârtia antiaderenta se dezlipeste în mod sistematic, fara probleme; detaliul trebuie sa fie apasat pe suprafata de montare de la interior spre margini, evitând formarea bulelor de aer.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

    Materialul tip PREMIUM, STP Aero Alum, este cel mai subtire material de acustica disponibil. Aplicare: usi, gauri tehnice. Materialul este o folie de aluminiu cu grosimea de 300 micrometri cu imprimare si un strat de montaj adeziv acoperit cu folie anti-adeziva.

Marime pachet - 1,12m2
Continut - 6 folii
Dimensiune folie - 375x500mm
Grosime - 0,3mm

Producator:STPCod:HRT-1772591862-7163-60

Poti comanda online produsul Insonorizant auto STP Aero Alum, 0,3mm, 1,12m2, la pretul de 231lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 231.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 231.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 231.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-1772591862-7163-60 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-1772591862-7163-60 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2, a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Insonorizant auto stp aero alum, 0,3mm, 1,12m2,

Comanda cu incredere