Brand: Blow
BLW-26-108

Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii

86.00 lei

+
Inchidere Centralizata Auto Blow S50 cu Telecomanda tip Cheie Briceag 3 Butoane, 5 Functii
Inchidere Centralizata Auto Blow S50 cu Telecomanda tip Cheie Briceag 3 Butoane, 5 Functii

caracteristici:
- Închidere / Deschidere
- Deschiderea independentă a capacului portbagajului
- Funcția de a găsi o mașină în parcare
- Compatibil cu diferite sisteme de securitate (pneumatice, hidraulice, electrice)
- modul de învățare a codurilor
- Telecomandă
- Ușor de instalat
- Posibilitatea de instalare în fiecare mașină
- Două telecomenzi incluse

DATE TEHNICE
- Alimentare: DC 12V
- Curentul maxim de sarcină al ieșirilor cent. comandă: 10A
- Curentul maxim pentru suportul pentru bagaje (-): 100mA
- Curentul maxim pentru portbagajul (+): 10A
- Curentul maxim pentru ieșirea de închidere a ferestrei: 150mA
- Frecvența purtătorilor de piloți: 433,92 MHz
- Temperatura de funcționare admisă (Celsius): -20 ~ +40
- Greutate netă: ~ 0,30 kg

Producator:BlowCod:BLW6-26-108

Poti comanda online produsul Inchidere Centralizata Auto Blow S50 cu Telecomanda tip Cheie Briceag 3 Butoane, 5 Functii la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-26-108 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-26-108 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Inchidere centralizata auto blow s50 cu telecomanda tip cheie briceag 3 butoane, 5 functii

Comanda cu incredere