Brand: Palmonix
TKG-1174

Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe

22.00 lei

+
Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe

Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufeUn cablu universal cu încărcătoare 10-în-1 este un set care vă va rezolva o dată pentru totdeauna problemele cu lipsa unui conector de încărcare adecvat. Fabricat din materiale de înaltă calitate asigură o utilizare lungă și fără probleme. Vă permite să încărcați mai multe dispozitive în același timp.În set:
-Cablu USB 10 in 1.
-Adaptor USB de 220V.
-Încărcător auto.

Producator:PalmonixCod:TKG10-1174

Poti comanda online produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1174 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1174 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incarcator universal multifunctional 10 in 1 cu 10 tipuri diferite de mufe

Comanda cu incredere