Brand: Inny
TKG-671

Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb

30.00 lei

+
Incarcator retea universal cu 2x USB + cablu micro USB 90 cm, culoare Alb
Incarcator retea universal cu 2x USB + cablu micro USB 90 cm, culoare Alb

Nou! Incărcător universal 2xUSB + cablu micro USB de 90 cm . Încărcătorul vă permite să încărcați rapid două dispozitive, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, utilizând porturile USB. Alimentarea este de patru ori mai puternică decât încărcătoarele standard, datorită acesteia încărcarea este mai rapidă și mai sigură.

Mărimea și greutatea compacte permit o deplasare ușoară și face ca încărcătorul să se potrivească în orice geantă, iar forma vă permite să o conectați la prize cu împământare. Siguranțele încorporate protejează atât dispozitivele, cât și sursa de alimentare de supraîncălzire.

Setul contine:
-1x încărcător universal 2x USB / 2A
-1x cablu micro USB de 90 cm

Specificații:
-Intrare 2xUSB (mama)
-Tensiunea de intrare: 110-240V
-Tensiune de ieșire: USB - 5 V, 2 A
-Funcționează cu: USB 1.1 și USB 2.0
-Siguranțe încorporate
-Lungimea cablului USB: 90cm
-Potrivit pentru prize cu împământare
-Universal
-Culoare: alb

Producator:InnyCod:TKG2-671

Poti comanda online produsul Incarcator retea universal cu 2x USB + cablu micro USB 90 cm, culoare Alb la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-671 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-671 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incarcator retea universal cu 2x usb + cablu micro usb 90 cm, culoare alb

Comanda cu incredere