Brand: Palmonix
TKG-1195-NEGRU

Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru

15.00 lei

+
Incarcator retea universal cu 1 x USB, culoare Negru
Incarcator retea universal cu 1 x USB, culoare Negru

Incărcător de rețea universal USB. Încărcătorul vă permite să încărcați rapid dispozitive precum un smartphone sau o tabletă utilizând un port USB. Alimentarea este de patru ori mai puternică decât încărcătoarele standard, datorită căreia încărcarea este mai scurtă și mai sigură. Dimensiunile și greutatea compacte ajut pentru a se potrivi în orice geantă, iar forma permite conectarea la prize cu împământare. Siguranțele încorporate protejează împotriva supraîncărcării atât a dispozitivelor încărcate, cât și a sursei de alimentare.

Specificații:
-Intrare 1xUSB mama.
-Tensiune de intrare: 110-240V.
-Tensiune de ieșire: USB - 5 V, 2 A.
-Funcționează cu: USB 1.1 și USB 2.0.
-Siguranțe încorporate.
-Potrivit pentru prize cu împământare.
-Universal.
-Culoare: negru.


Producator:PalmonixCod:TKG10-1195-negru

Poti comanda online produsul Incarcator retea universal cu 1 x USB, culoare Negru la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1195-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1195-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incarcator retea universal cu 1 x usb, culoare negru

Comanda cu incredere