Brand: Palmonix
GTL-K517D

Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite

22.00 lei

+
Incarcator Auto USB 10-in-1 Multifunctional, Mufa Bricheta cu 10 Tipuri de Mufe Diferite
Incarcator Auto USB 10-in-1 Multifunctional, Mufa Bricheta cu 10 Tipuri de Mufe Diferite

Încărcător USB 10 în 1, compatibil cu dispozitive: Iphone 3GS, Sony Ericsson K750, Motorola V5, Nokia 8250, N90, Samsung i900, D800, LG KG90, PSP, si multe altele.

Specificatii:
-Tensiunea de ieșire: 5V.
-Lungimea cablurilor: 20cm.
-Greutate: 62g.

Producator:PalmonixCod:GTL12-K517D

Poti comanda online produsul Incarcator Auto USB 10-in-1 Multifunctional, Mufa Bricheta cu 10 Tipuri de Mufe Diferite la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K517D nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K517D atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incarcator auto usb 10-in-1 multifunctional, mufa bricheta cu 10 tipuri de mufe diferite

Comanda cu incredere